Zombies

Liker du å krype godt under pleddet og se på skrekkfilmer? Da er du på riktig spor. For NetEnt har nemlig gitt ut en skikkelig grøsser av en spilleautomat med Zombies. Og samtidig kan du vinne store gevinster. Spilleautomaten gir deg et lite hint om hvordan det er å være med i en skrekkfilm, og kanskje nettopp du blir hovedpersonen når du må beskytte deg mot zombier som prøver å angripe deg. Dette er kanskje ikke like spennende som en ordentlig skrekkfilm, men jammen har NetEnt klart å lage et skrekkelig spill. Det du kan oppleve av symboler er fra grøssersjangeren, og du ser blant annet symboler av hjerneskaller, økser og et balltre med blod på.

Med dette spillet er alt lagt til rette for en skrekkelig aften under pleddet, med lommelykten og en bekjent i armkroken. For det trenger du i dette spillet! NetEnt har nemlig klart å gjenskape en virkelig grøssende følelse. Musikken er inspirert av en skikkelig skrekkfilm, og vil få selv den tøffeste mannen i gata til å skvette av redsel. Så ha lommelykten i umiddelbar nærhet, for det her kan bli ordentlig skummelt. Et gudsforlatt sykehus er bakgrunnen og temaet rundt dette spillet, og i bonusfunksjonen kan du virkelig få føle på dette. Følg med videre i denne anmeldelsen, så skal du få vite enda flere spennende ting om spilleautomaten.

  • Spillprodusent: NetEnt
  • Tema: Skrekk og zombier
  • Det perfekte spillet for deg som vil bli skremt!

Tema og tekniske detaljer

La deg bli forført av dette skumle spillet fra NetEnt, med en brukervennlighet og et oppsett som er veldig godt utført. Det er nettopp denne brukervennligheten som er så bra med NetEnt sine spill. Før du i det hele tatt tør å begi deg ut på å spille dette spillet, så må du bestemme deg for hvor mye du vil satse. Dette gjør du ved å justere innsatsnivået og myntstørrelsen. Innsatsverdien kan du finne nederst til venstre på skjermen, og denne kan du justere fra 1–10 mynter, alt ettersom hva du ønsker. Myntstørrelsen derimot ligger på høyre side av spillskjermen, og denne kan du justere fra 0,01 til 0,5 per mynt. Dette vil du fort finne ut av.

Zombies hele har 20 gevinstlinjer og fem hjul, fordelt på tre rader. Dette betyr at du kan satse 200 mynter per spinn. Innsatsmulighetene er med andre veldig gode. Det som gjør spilleautomaten så bra, er at den passer både for små- og storspillere, uansett hvor mye du har å rutte med. La oss se litt på symbolene. De minst betalende symbolene er fra kortstokken, dog med en litt annen vri. Kortstokk-symbolene er av noe blå væske. Videre er det høytbetalende symboler, og først ut er symbolet av øksen og balltreet med blod på. Neste er et øye som er dratt ut av et menneske. Videre finner du en hjerne, en gassmaske og til slutt en grufull motorsag.

Nifse bonusfunksjoner

For å gi deg litt hjelp på veien mot gevinster, har spilleautomaten Zombies mange spesielle symboler som aktiverer bonusfunksjonene, i form av wild-symboler og scatter-symboler. Disse symbolene er heller ikke for sarte sjeler, for de er noen skikkelige grufulle greier. Det første symbolet ut er et wild-symbol med blod på, og som det står «Wild» med gul skrift på. Denne vil erstatte for alle symbolene du måtte mangle på hjulene. Det er i tillegg et annet wild-symbol, og dette fungerer som et diagonalt wild-symbol (dette er symbolet av en zombie som kommer halvveis død mot deg). Denne fungerer som et stacked wild-symbol, og vil gjøre et helt hjul «wild», dog kun på det tredje hjulet.

Det neste symbolet er av en gassbeholder, med noe væske i. Dette fungerer som et scatter-symbol og vil gi deg gratisspinn. Scatter-symbolet vil gi deg opptil fem gratisspinn, og vil gi deg muligheten til å tidoble gevinsten din. Etter hvert spinn i gratisspinn-rundene vil du kunne ha muligheten til å skyte noen zombier som kommer mot deg. Dette gjør at du kan vinne enda mer penger fra denne funksjonen. Det siste gratisspinnet vil tidoble gevinstene dine. Alt i alt er det utrolig spennende bonusfunksjoner i spillet, og hvis du tør, burde du absolutt teste det ut som demoversjon før du spiller med ekte penger. Dette tar oss videre til noen fordeler ved spilleautomaten.

Fordeler

  • Gjennomførte symboler med grufulle detaljer
  • En bonusfunksjon som er veldig nervepirrende og bra
  • Mulig å vinne nokså store gevinster underveis

Ulemper

  • Spilleautomaten kan være hard kost for enkelte
  • Kan bli litt ensidig over tid

Konklusjon

Dette NetEnt-spillet får deg til å bli redd – og det er nettopp det som er meningen. Så hvis du liker skrekk, zombier, grøss og gru, så er dette spillet absolutt noe for deg. Spill dette spillet med en forvarsel om at her kan du møte på skrekkelige og grufulle scenarioer. Spillet gir store vinnermuligheter og innsatsmuligheter, men du kan også teste ut spillet gratis dersom du er usikker. Alt i alt kan du her få oppleve en brukervennlig og enkel spilleautomat fra NetEnt. Dette er et godt spill som du absolutt vil like, spesielt om du liker grøsserfilmer og lignende. Med en RTP på 97,2 % er det slettes ikke så usannsynlig at du vinner en gevinst eller to underveis.

Privacy Policy