Super Nudge 6000

Det finnes mange automater som benytter en mengde animasjoner og andre spesielle effekter, Super Nudge 6000 fra NetEnt er definitivt ikke en av dem. Dette er tilnærmet en simulator av en fysisk spilleautomat med store gode fysiske knapper, imiterte mekaniske hjul og lamper sammen med en flott bakgrunn fra en amerikansk diner. Super Nudge 6000 tilbyr til å begynne med fem gevinstlinjer, tre rader og tre hjul (og her er det virkelig hjul), men du finner i tillegg flere hjul på toppen.

Om Super Nudge 6000

Som nevnt er Super Nudge 6000 laget av NetEnt, en av de store aktørene i markedet for spillautomater på nett. Det er tydelig at de har lagt ned en god del arbeid i å gjøre automaten så nær virkeligheten som mulig. Med dette følger et tredimensjonalt design med knappene for utbetaling, innsats, maksimal innsats og spill plassert på rekke og rad lengst ned på skjermen. Rett over finner du de vanlige hjulene sammen med en forklaring av hvilke symboler som gir gevinst.

Akkurat dette er faktisk noe som var «bedre før», å ha kombinasjonene som gir gevinst umiddelbart tilgjengelige ved siden av hjulene er praktisk, spesielt når du begynner å spille et nytt spill. Over de vanlige hjulene finner du en status-rad, som ligner på skikkelig gamle glødetråds-lamper. Til slutt finner du bonus-området på toppen med tre helt egne hjul med tilhørende egne symboler. Maks utbetaling på Super Nudge 6000 er, som navnet gir et hint om, hele 6 000 med en innsats på ti.

Innsatser og gevinstlinjer

For å gjøre opplevelsen av en fysisk automat komplett, foregår innsatsene på Super Nudge 6000 med relativt begrensede valg. Du kan velge mellom å satse en eller ti mynter, kombinert med mynter med verdi på 0,10, 0,20 og 1. Ikke mange valg der, men svært realistisk. Super Nudge 6000 er befriende fri for andre valg, det finnes for eksempel ikke automatisk spill.

Du finner fem gevinstlinjer på de vanlige hjulene sammen med fem gevinstlinjer på hjulene på toppen, som aktiveres når du får en gevinst på de vanlige fem hjulene. Vi kan nevne at RTP (Return To Player som betyr hvor stor andel av innsatser som teoretisk betales tilbake til spilleren) er på respektable 96,8 % som er bra også sammenlignet med andre automater.

Klassiske symboler

Symbolene på Super Nudge 6000 er svært klassiske og her vil du heller ikke finne noen ekspanderende eller animerte symboler. På grunnspillet er det klassiske frukter som vannmelon, sitron, druer og appelsiner. I tillegg kommer de høyere betalende symbolene i form av bjeller og toppgevinstene får du med tre like dollar-tegn som gir 6 000 hvis du får tre like symboler på grunnspillet.

Symbolene på hjulene over er flere frukter og bær i form av pærer, druer, kirsebær og vannmeloner. De høyere betalende symbolene du finner på dette spillet er syv-tall og til slutt kroner. Som du kanskje skjønner finnes det ingen wild- eller scatter-symboler på denne spilleautomaten, dette er virkelig en realistisk gjengivelse av en klassisk automat med all den sjarm som følger med det.

Bonuser og spesielle symboler

Bonusfunksjonen på Super Nudge 6000 handler om de ekstra hjulene.

Når du får en gevinst på grunnspillet overføres den automatisk til spillet på toppen. Du kan selvfølgelig trykke på knappen «Collect» hvis du ikke ønsker å spille på hjulene på toppen, men heller ta ut gevinsten og spille videre på de vanlige hjulene. Valget er ditt, husk at spillknappen automatisk spiller videre oppe.

Når du starter på spillet på toppen Får du i tillegg «nudges», som kanskje kan oversettes omtrent til «dytt». Det som skjer er at når du spinner og nesten får en gevinst vil hjulene automatisk dyttes videre en eller to steg hvis det hjelper deg med å få gevinst, morsomt og spennende.

Legg merke til at innsatsen øker på det øverste spillet, og en gevinst du har fått på grunnspillet kan relativt raskt bli spist opp. Det gjelder å spille taktisk og vite når du skal ta ut pengene og gå tilbake til grunnspillet. Hvis du fortsetter lenge vil du alltid komme til null.

Oppsummering

Super Nudge 6000 er en svært autentisk og realistisk gjengivelse av en fysisk spilleautomat. Det er faktisk relativt beroligende å spille på den, en stor forskjell fra mange moderne automater med for eksempel flere tusen gevinstlinjer og animasjoner og andre effekter som hele tiden forandrer det som skjer på skjermen. Med en lav læringskurve og få innstillinger er det lett å komme i gang.

RTP og gevinster er heller ikke dårlige og Super Nudge 6000 kan være underholdende både for erfarne og nye spillere. NetEnt har virkelig gjort en god jobb med denne automaten med mange detaljer og flott grafikk. Hvis du har sansen for tradisjonelle automater og vil drømme deg bort en stund med en realistisk og litt retro automat, er Super Nudge 6000 et godt valg.

Privacy Policy