Neon Staxx

Neon Staxx er en videoautomat fra NetEnt som er inspirert av 80-tallet eller tidlig 90-tall. Det er faktisk noen som mener at denne automaten har tema inspirert av science fiction, men det føles mye mer nærliggende med noe form for rockeband fra 80-tallet. Både navnet og estetikken er knytter mer opp til det. Grafisk har Neon Staxx en bakgrunn i blått og lilla med lyn og skyskrapere i det fjerne, som sammen med logoen gir flere assosiasjoner til 80-tallet og enkelte rocke- og heavy metal-band. Symbolene på hjulene flyter over denne bakgrunnen, og gir en mer tredimensjonal opplevelse sammenlignet med mange andre automater. Ingen følelse av fysiske hjul på Neon Staxx.

Vi kan nevne at Neon Staxx har en RTP (Return To Player) på 96,9 %, som er en pekepinn hvor mange prosent av innsatsen som teoretisk betales ut over tid. Automaten er i den øvre delen av området som denne type automater pleier å være i – dette er bra og vil gi deg god valuta for pengene hvis du velger å spille på Neon Staxx. Med fem hjul, fire rader og 40 faste gevinstlinjer, er oppsettet i Neon Staxx ganske kjent, kanskje med unntak av at 40 gevinstlinjer ikke er det vanligste antallet. Det finnes flere bonusfunksjoner, i form av både gratisspinn og en bonus som vi kommer tilbake til – nemlig «SuperStaxx».

  • Bra RTP gir god valuta for pengene og mange spinn
  • Oversiktlige bonusfunksjoner og faste gevinstlinjer
  • Tema inspirert av 80-tallet

Tema og tekniske detaljer

Tema for Neon Staxx er som nevnt noe som ligner på 80-tallets rocke- og heavy metal-band. Vi har allerede vært innom bakgrunnen, og symbolene følger i samme mønster med J, Q, K og A som lavt-betalende symboler, alle med en fantastisk retro-inspirert font. De høyere betalende symbolene på Neon Staxx er fire ulike rovdyr, som etter alt å dømme forestiller en bjørn, en ulv, en rovfugl og til slutt en slange. Dette passer fint med estetikken fra enkelte band på 80- og 90-tallet. Høyeste gevinst du kan få på de vanlige symbolene er 100 ganger innsatsen, hvis du er heldig og får fem løver på samme gevinstlinje. Minimum er tre J-symboler som gir fire ganger innsatsen.

På Neon Staxx kan du spille automatisk med knappen «Auto Play». Du kan velge mellom 10 og 1 000 automatiske spinn. Legg merke til at det relativt godt skjult med svært liten tekst finnes flere detaljerte valg for automatisk spill, der du kan sette ulike begrensninger og valg for å avbryte det automatiske spillet for eksempel ved bonuser. Det liker vi og gjør det morsommere og mer forutsigbart å benytte funksjonen for automatisk spill. Utover dette finnes det ikke mange innstillinger på Neon Staxx, men du har i alle fall valg for lyd sammen med en mulighet å velge at spinn skal gå raskere med kortere animasjoner. Greit hvis du ikke vil vente for mye.

Glimrende bonusfunksjoner

Neon Staxx har bonusfunksjoner både i form av gratisspinn og «SuperStaxx». Det finnes selvfølgelig et wild-symbol i form av teksten «WILD». Denne erstatter som vanlig alle betalende symboler. I tillegg til denne finnes det da et scatter-symbol i form av en rosa triangel med teksten «Scatter» (NetEnt var ikke veldig kreative med navn denne gangen). Hvis du får tre scatter-symboler samtidig vil du få 10 gratisspinn, fire scatter-symboler gir 15 gratisspinn og hvis du klarer å få fem scatter-symboler får du hele 20 gratisspinn. Videre er denne funksjonene relativt enkel, det er ikke mulig å få flere gratisspinn når du allerede er i gang med en runde og det finnes ingen multiplikatorer.

I tillegg finner du funksjonen «SuperStaxx». Dette er en funksjon der du på hvert spinn vil få en rekke (en «stack») med like symboler på hvert hjul. Relativt ofte vil minst én slik rekke lande på et av hjulene, men målet er selvfølgelig å få alle rekker eller «stacks» på alle hjul samtidig – da vil du få mange kombinasjoner. En egen funksjon finnes når du spiller gratisspinn kombinert med «SuperStaxx», da er det bare rovdyr og wild-symboler som kan være i disse rekkene. Det gjør at det er noe høyere mulighet for store gevinster med «SuperStaxx» når du spiller gratisspinn. Dette er morsomme funksjoner som kan gi store gevinster hvis du er heldig med symbolene.

Fordeler

  • Pent og polert design
  • Enkle og ryddige bonusfunksjoner
  • Passer ypperlig for nybegynnere

Ulemper

  • Ikke noe for deg som søker en helt tradisjonell automat
  • Kanskje litt begrensede bonuser for noen

Oppsummering

Neon Staxx er en fin, men kanskje litt anonym, videoautomat. Den har gode kvaliteter i form av flott design, bra funksjoner med for eksempel fleksibelt automatisk spill og i tillegg en bra RTP. Det kan likevel være at noen spillere går glipp av denne automaten da den kanskje ikke har det aller mest tydelige temaet sammenlignet med mange andre automater. Det er i så tilfelle synd, dette er uten tvil en automat som kan gi mye underholdning og god valuta for pengene med høy RTP som gir deg mange spinn og muligheter for store gevinster. Da er det bare å skru volumet til maks og kaste seg ut i en verden av neon og gevinster.

Privacy Policy