Lost Island

Har du alltid drømt om å ta deg en tur til en paradisøy for å se etter skatter? Da kan du glede deg over dette spillet fra NetEnt, som gir deg muligheten til nettopp det. En sånn tur kan fort bli dyrt, så dette blir med drømmen for mange. Kanskje det ikke er like spennende og imponerende som å være der, men jammen har NetEnt laget et spill som i hvert fall gir oss en illusjon av hva det kan innebære. Bli med videre om du vil vite alle detaljer om Lost Island!

Om Lost Island

Dette NetEnt-spillet har fantastisk bakgrunnsmusikk som er ganske actionfylt, som i en skikkelig spennende film. Du hører imidlertid lette og glade toner når du vinner. Alt er lagt til rette for en uforglemmelig skattejakt på den bortglemte øya, og dette vil du fort finne ut av når du ser symbolene og bakgrunnen. For her er det kvalitet hele veien, fra musikken og animasjonene, til bonusfunksjonene. Bakgrunnen er lilla med forskjellige blomster, som gir en smak av det fantastiske scenarioet som venter deg på denne øya.

Før du begynner å spille på denne eventyrlige spilleautomaten, må du bestemme deg for hvor mye du vil satse. Myntverdien vil du finne nederst til venstre på skjermen. Videre kan du finne myntstørrelsen nederst til høyre. Det NetEnt kanskje er mest kjent for, er å lage brukervennlige og enkle spilleautomater. Dette er selvfølgelig intet unntak med spilleautomaten Lost Island. Spillet kommer med fem hjul, og hjulene er fordelt på tre rader. Dette gjør at automaten får et vanlig oppsett som passer de fleste.

Gevinstmuligheter og innsatsmuligheter

Nå som du vet hvor innsatsen gjøres, og du vet hvor mange hjul og rader det er på spillet, kan vi se videre mot gevinstlinjene, og hvor mye du kan satse. Du kan satse fra 1–10 mynter per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan du justere fra 0,01 til 0,5 per mynt. Spillet kommer med 20 gevinstlinjer, og det betyr at du kan satse 100 mynter per spinn.

Spillet passer dermed for både små- og storspillere. Det er ellers mange spennende muligheter for gevinst på Lost Island. Automaten har en RTP på 96,5 %, noe som gir oss en prognose på at her kan vi vinne tilbake rundt 96,5 % av det vi satser over tid – teoretisk sett. Den maksimale gevinsten du kan ta med deg fra denne bortglemte øya er på 500 000 mynter.

Eksotiske symboler

Denne spilleautomaten har fantastiske symboler, som vil ta deg med til en bortglemt paradisøy. De minst betalende symbolene er symbolene 10–A, og disse kan du få opptil 100 mynter for. De mest betalende symbolene er en stein som er formet som en trekant, og denne kan du få opptil 250 mynter for. Det neste er et halskjede, som du kan få opptil 300 mynter for.

Videre finner du en grønn tromme som vil gi deg opptil 350 mynter. Deretter er det et symbol av en kobra, og denne vil gi deg 400 mynter. Det beste av de ordinære symbolene er et symbol av en maske som er gull- og rødfarget, og denne kan du få opptil 500 mynter for. La oss gå videre og se litt på bonusfunksjonene.

Bonusfunksjoner og spesielle symboler

Nå har vi sett på alle de forskjellige ordinære symbolene. La oss nå se litt mer på bonusfunksjonene.

Det første spesielle symbolet er av en lotusblomst, og denne fungerer som et wild-symbol. Den kan erstatte alle symbolene du mangler på hjulene, utenom scatter-symbolet. Hvis du får fem av symbolet så vil det komme en femdobling av gevinsten din, og for eksempel så får du en tredobling hvis du får tre av dette symbolet.

Dette tar oss videre til scatter-symbolet, som vil gi deg gratisspinn. Du får ti gratisspinn ved tre scatter-symboler, og 15 gratisspinn for fire scatter-symboler. Du kan få hele 30 gratisspinn når du får fem av disse symbolene. Dette symbolet er av et skilpadde-skjell, som det står «Scatter» på. Dette er et ganske ettertraktet symbol.

Ikke nok med det, i gratisspinn-rundene kan det dukke opp et stacked wild-symbol, som vil gjøre hele det tredje hjulet «wild». Denne bonusfunksjonen kan bli ganske innkasserende for deg, ved hjelp fra dette oppsettet på bonusfunksjonene. I tillegg til det er det også andre wild-symboler i gratisspinn-runden, til din hjelp.

Sammendrag

Hvis du alltid har drømt om en tur til en paradisøy, så er dette spillet midt i blinken for deg. Her fås et fantastisk godt oppsett, og en brukervennlighet som er en spilleautomat verdig. Du vil absolutt like det, og du vil ikke ha noen problemer med å spille på denne spilleautomaten. Videre er det mange innsatsmuligheter, som det alltid er på NetEnt-spill.

Ikke nok med det, så er gevinstene på denne spilleautomaten helt svimlende store. Dette spillet kan gjøre lørdagskvelden til en utrolig fest. Musikken er også helt fantastisk, den er actionfylt som et eventyrspill bør være. Bonusfunksjonene og de spesielle symbolene er veldig innkasserende, og vil hjelpe deg på veien mot de store gevinstene. Alt i alt er Lost Island et fantastisk spill.

Privacy Policy