Egyptian Heroes

Enten du har vært i Egypt eller ønsker å reise dit, har du nå muligheten til å dra tilbake til oldtidens Egypt! Blant høye pyramider og vakre templer vil du begi deg ut på en ekspedisjon for å finne dyrebare skatter. Med Egyptian Heroes drar du ut på et historisk eventyr hvor du får møte selveste faraoen og andre egyptiske skikkelser, sånn som Solguden Ra, kattegudinnen Bastet og krokodilleguden Sobek, som representerer styrke og makt. Spilleautomaten er laget av svenske NetEnt og ble lansert i 2013. Spillet tilbyr spennende bonusfunksjoner, sånn som utvidende wild-symboler, gratisspinn og Golden Bet Line. Den har en RTP, altså en utbetalingsprosent på 96,7 %.

Egyptian Heroes har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Du kan selv velge hvor mange gevinstlinjer du vil spille på. Temaet til spillet er som navnet selv tilsier, Egyptiske helter. Selv om navnet tilsier at grafikken skulle vært storslagen, er den faktisk ganske simpel – noe som skaper en rolig atmosfære. Hjulene er innrammet av grå søyler med gule detaljer, som om du befinner deg inni et praktfullt palass. Bakgrunnen til hjulene har en lys sandfarge og du kan se vage omriss av detaljene til et tempel. Kanskje det nettopp er i dette tempelet hvor du vil grave fram en utrolig skatt på hele 100 000 mynter!

 • Spennende tema
 • Bonusfunksjoner
 • RTP på 96,7 %
 • Fem hjul og tre rader
 • 20 gevinstlinjer
 • Vinne hele 100 000 mynter

Tema og tekniske detaljer

Før du begir deg ut på dette eventyret, må du huske å justere innsatsnivået ditt. Dette går fra 1 til 10 mynter, og myntverdien er fra 0,01 til 0,50. Du har også muligheten til å velge hvor mange gevinstlinjer du vil spille på. Det anbefales at du spiller med maks antall gevinstlinjer for å ha større vinnermulighet, siden jo større innsatsen er, jo større er gevinsten, og du vil ha mer nytte av Gold Bet Line-funksjonen. Minimum innsats er 0,01 euro og maksimum er 100 euro. Maks gevinst er 100 000 mynter. Spilleautomaten har ikke bakgrunnsmusikk, men den har lydeffekter for hver gang du spinner hjulene, og når du får en vinnende kombinasjon kan du høre Egypt-inspirert musikk.

I Egyptian Heroes kan du finne de klassiske kortsymbolene; 10, J, Q, K og A. Disse gir lavest verdi, mens de som gir høyest verdi er symbolene representert som fem ulike guder som er fulle av detaljer. Solguden Ra som har ansiktet til en fugl og som holder en glødende gull-kule, er den som gir deg høyest gevinst med opptil 4 000 mynter. Etter denne kan du se kattegudinnen Bastet som gir ut blå flammer fra begge hendene, en kvinnelig gudinne som holder en lilla glødende kule, en mannlig gud med rødglødende ansikt og guden Sobek som har ansiktet til en grønn krokodille. Wild-symbolet er en pyramide, mens scatter-symbolet er selveste faraoen.

Eventyrlige bonusfunksjoner

Spillautomaten tilbyr ingen bonusspill, men til gjengjeld vil du finne tre bonusfunksjoner; utvidende wild-symboler, gratisspinn og Golden Bet Line. Spilleautomaten har to typer wild-symboler. Den første er det vanlige wild-symbolet som erstatter alle andre symboler med unntak av scatter-symbolet, for å gi deg en vinnerkombinasjon. Den andre er et utvidende wild-symbol. Hvis du får et wild-symbol som lander på hjul to, tre eller fire, blir det til et utvidende wild-symbol hvis det bidrar til å fullføre en vinnende kombinasjon. Dette wild-symbolet vil utvide seg på den måten at alle symbolene på det hjulet har samme funksjon som et wild-symbol. Dette gjør at du får flere sjanser til å vinne på flere gevinstlinjer samtidig.

Scatter-symbolet aktiverer gratisspinn. Hvis du får tre, fire eller fem av denne hvor som helst på hjulene, vil du få henholdsvis 10, 15 eller opptil 20 gratisspinn. Under alle disse rundene vil hjulet i midten bli til et utvidende wild-symbol, det blir altså omgjort til et sticky og utvidende wild-symbol. Den siste og mest spennende bonusfunksjonen til Egyptian Heroes er Golden Bet Line. Denne er aktiv på hvert spinn og ved hjelp av denne funksjonen vil én av gevinstlinjene bli utvalgt som en Golden Bet Line. Det betyr at hvis du får en gevinst på denne linjen, vil utbetalingen få en multiplikator fra 2x til 5x. Så her har du virkelig muligheten til å samle inn flere fine skatter.

Fordeler

 • Utvidende wild-symboler
 • Gratisspinn
 • Golden Bet Line
 • Multiplikator fra 2x til 5x

Ulemper

 • Ingen bonusspill
 • Kan virke kjedelig i lengden

Konklusjon

Med Egyptian Heroes vil du få en spennende og historisk reise. Både grafikken og musikken til spillet er ganske enkel, men likevel er symbolene fulle av detaljer. Spillet kan virke litt kjedelig i lengden, siden NetEnt ikke tilbyr et bonusspill. Likevel veier det opp at automaten har tre bonusfunksjoner som er utvidende wild-symboler, gratisspinn og Golden Bet Line. Den siste er spesielt spennende, siden den er aktiv på hvert spinn og du kan vinne hele fem ganger din egen innsats! Så hva venter du på? Dra tilbake i tid til et Egypt som skjuler verdifulle skatter i pyramidene sine. Kanskje det nettopp er du som blir den heldige og finner skatten på 100 000 mynter?

Privacy Policy