Gold Factory

Gold Factory er en videoautomat fra Microgaming med tema gull, gruver og prosessen det er å lage gullbarrer. En spennende miks av temaer (og gull) passer ofte bra til nettspill og spilleautomater. Selve automaten har tre rader og fem hjul, med 50 valgfrie gevinstlinjer. Når du begynner å spille på Gold Factory møter du først de fem hjulene og tre radene, og alle kontroller og innstillinger finner du under hjulene. Noen valg er gjemt inne i en meny merket «Options». Men det som faktisk er litt rart er at mange nyttige funksjoner er gjemt unna under valget «Expert» nede til høyre. Den bør du aktivere med en gang.

Når du har byttet fra «Regular» til «Expert», blir brukergrensesnittet faktisk mye bedre, og det dukker for eksempel opp pluss- og minus-knapper for valg av gevinstlinjer. I den vanlige Regular-modusen må du trykke deg gjennom alle hvis du skal for eksempel fra 40 til 39. Det finnes selvfølgelig også bonusfunksjoner på Gold Factory. Vi kommer tilbake til disse i detalj senere, men kan allerede nå avsløre at den ene bonusfunksjonen på Gold Factory heter «Boiler Room Bonus» og det som gjør denne litt spesiell er at den er bygget opp i to lag, der du først starter et bonusspill og etter det har mulighet å aktivere to andre bonuser fra den første bonusrunden.

  • Spill i Regular- eller Expert-modus
  • Spennende bonusfunksjoner
  • Produsert av Microgaming – en ledende spillutvikler

Tema og tekniske detaljer

Temaet på Gold Factory er som nevnt gull og hvordan du lager gullbarrer. Dette preger hele grensesnittet, og i noen tilfeller kan det nesten bli litt for mye av det gode – med et utall knapper og dekorative elementer. Men etter en stund lærer du deg selvfølgelig hvor alle funksjoner er. Du kan velge fritt hvor mange gevinstlinjer du vil spille på, og når du aktiverer Expert finnes det i tillegg en funksjon for automatisk spill der du kan velge 5 eller 10 spinn med egne knapper, eller konfigurere mer detaljert hvor mange spinn som skal spilles, samt noen andre valg for når automatikken skal stoppe. Innsats kan du også velge, med både mynter og myntverdi.

Symbolene på Gold Factory er alle fokusert på temaet gull. Det begynner med gullbarrer, gullmynter og en gruvevogn fylt opp med gullbarrer. Etter det følger noen kjøretøy som frakter gull, en flyvende farkost sammen med en ubåt, og et gammeldags tog. De mer høyt-betalende symbolene er selve fabrikken sammen med to personer, hvor den ene ser ut til å være direktøren for fabrikken. En bra funksjon med oversikten over gevinster i Gold Factory, er at beløpene faktisk oppdateres med innsatsen din slik at du ikke trenger å regne. Her kan du med en gang se hva gevinsten vil bli med innsatsen du har akkurat nå, enkelt og greit – og faktisk relativt pedagogisk riktig.

Bonuser

Det finnes selvfølgelig et wild-symbol på Gold Factory, og det er logoen til spillet. Den gir både høye utbetalinger på egen hånd og kan erstatte alle andre betalende symboler, men ikke scatter-symbolet. På Gold Factory starter du en runde med bonusspill ved å få tre eller flere av scatter-symbolet, som er en stor gullmynt med teksten «Bonus» på. Ved å få tre eller flere scatter-symboler samtidig, begynner en runde med «Boiler Room Bonus». Det som er spesielt er at dette er en bonus med to lag, og du kan for eksempel ikke få gratisspinn med en gang uten å gå via «Boiler Room Bonus» først. Dette er en morsom vri på bonusene som ikke er så vanlig.

Når «Boiler Room Bonus» begynner, får du først velge 4 av 12 hemmelige priser. Det kan enten være vanlige gevinster, eller noen av de to andre bonusene. Hvis du er heldig og får en av de to andre bonusene, vil du gå videre dit og komme tilbake etter at du er ferdig. De to bonusmulighetene er først en runde med gratisspinn der du får et tilfeldig antall gratisspinn (mellom 10 og 35) før du kommer tilbake. Den andre muligheten er «Reactor Bonus» der du skal velge deler på reaktoren helt til du får et Malfunction-symbol. Alle andre deler er priser. Med full uttelling på alle tre bonusene, kan det bli store gevinster totalt.

Fordeler

  • Morsom bonusfunksjon i to lag
  • Bra RTP på 96,54 %
  • Flott grafikk

Ulemper

  • Litt uoversiktlig grensesnitt
  • Ulogiske valg, for eksempel for automatisk spill

Konklusjon

Gold Factory er en spennende automat med annerledes bonusfunksjoner i to lag, en relativt bra RTP på 96,54 % og stor fleksibilitet i valg av antall gevinstlinjer. Ved første blikk kan grensesnittet være en anelse forvirrende, og den maksimalistiske stilen gjør at det kan være noe vanskelig å navigere i begynnelsen. Når du vel har kommet deg forbi noen av de ulogiske alternativene (aktiver gjerne «Expert» med en gang!) blir automaten mye lettere å spille på, og du kan konsentrere deg om den spennende bonusfunksjonen i to lag. For deg som liker gull, er dette spillet midt i blinken. Det er bare å ta på seg hjelmen og ta turen inn i gullfabrikken for å finne gevinstene!

Privacy Policy