Go Bananas!

Liker du gorillaer og apekatter? Kunne du tenkt deg en tur til Afrikas indre på gorillasafari? En slik tur kan faktisk bli ganske dyr, så dette blir med drømmen for mange mennesker. NetEnt har gjort noe med saken, og tar oss med på et uforglemmelig eventyr med Go Bananas! Dette kan kanskje ikke sammenlignes med en ekte safari, men jammen har NetEnt laget et spill som vil la deg kjenne på følelsen av å være der. Spillet kom ut i 2014, og er veldig populært på mange nettcasinoer.

Om Go Bananas!

Go Bananas! har en utrolig kul og leken bakgrunnsmusikk, og den vil ta deg med rett til Afrika med sine lekne afrikanske rytmer og trommer. Dette vil være et perfekt spill om du liker de glade afrikanske rytmene. Hele temaet baserer seg på symboler fra det afrikanske kontinentet, hvor Cash is King, og hvor gorillaene og apene er klare til hjelpe deg mot de store gevinstene. På spilleautomatens fem hjul kan du altså spinne fram forskjellige aper og gorillaer, inkludert bavianer og orangutanger.

Det er også symboler av forskjellige frukter som er fra Afrika. Dette vil være det ultimate spillet for deg som savner Afrika, eller vil ta en tur tilbake til dette glade kontinentet. La oss nå gå videre inn i jungelen, og se på litt på bakgrunnen i spillet. Skjermen er satt til en jungelhytte hvor du kan nyte stillheten, og se den afrikanske jungelen langt borte i horisonten. Samtidig som de lekne og glade tonene spilles, kan det komme fram mange innkasserende symboler.

Gevinstlinjer og innsatsmuligheter

Dette NetEnt-spillet er som alle andre spill fra denne produsenten – nemlig brukervennlige og enkle å spille på. Spillet har fem hjul og 20 gevinstlinjer, og dette er fordelt på tre rader. Et enkelt og greit oppsett for deg å nyte av. Nå som du har lagt deg godt til rette i jungelhytta, kan du bestemme deg for hvor mye du vil satse.

Dette gjør du ved å justere innsatsnivået fra 1–10 mynter per gevinstlinje. Dette finner du nederst til venstre på skjermen. Videre kan du justere myntstørrelsen etter ditt ønske, og det finner du på høyresiden av spillskjermen. Myntstørrelsen vil du kunne justere fra 0,01 til 1 per mynt. Dette betyr at du kan spinne for 200 mynter per spinn, noe som appellerer til både små- og storspillere.

Symboler fra jungelen

Det første symbolet vi introduserer deg for, er de minst betalende symbolene av alle de forskjellige afrikanske fruktene. Den første er en plomme. Det neste symbolet ut er symbolet av en lime. Videre er det et symbol av en brun kokosnøtt, og deretter er det et symbol av en ananas. Det beste av de minst betalende symbolene er symbolet av den saftige og oransje appelsinen.

Dette tar oss videre til de høytbetalende symbolene. Det første symbolet ut er av en banansplitt, som du vil kunne få opptil 140 mynter for. Det neste symbolet er av to afrikanske trommer, som du kan få 180 mynter for. Symbolet av bunken med sedler vil gi deg 250 mynter. Statuen av gorillaen vil gi deg 350 mynter. En rød diamant, vil gi deg 700 mynter.

Bonusfunksjoner og spesielle symboler

Nå har vi sett på de ordinære symbolene, la oss se litt på de spesielle symbolene som aktiverer bonusfunksjonene.

Go Bananas! har flere symboler som vil hjelpe deg med å vinne mer penger. Dette er spesielle symboler, som vil trigge bonusfunksjonene. Alle er forskjellige varianter av wild-symboler. Dette er forskjellige symboler fra apenes rike. Den første er en søt liten spøkelsesape, som vil erstatte to symboler – enten horisontalt eller vertikalt – på hjulene. Deretter er det et wild-symbol av en grå ape, som vil erstatte tre symboler horisontalt.

Det neste er av en bavian, som vil erstatte tre symboler vertikalt, og omgjøre seg til wild-symbol. Det neste symbolet ut av de spesielle symbolene er av en orangutang, som vil gjøre en klynge på opptil fire symboler til wild-symboler. Det neste og beste symbolet ut av wild-symbolene, er av den store gorillaen.

Gorillaen vil komme opp som en x-formasjon, og gjør fem symboler i denne formasjonen om til wild-symboler. Dette er det beste av de spesielle symbolene, og den vil gjøre at du kan få opptil fem symboler omgjort til wild-symboler. Dette er en ganske kul bonusfunksjon, som vil hjelpe deg på veien mot de store gevinstene.

Sammendrag

Hvis du kunne tenkt deg en tur til Afrika for å se på gorillaer og aper, er dette spillet midt i blinken for deg. Go Bananas! vil ta deg med på et eventyr uten like. Ettersom en slik tur kan bli ganske dyr, har NetEnt laget dette spillet, slik at du kan muligens vinne summen som kreves for å reise på en ekte tur.

Det er fantastisk musikk i spillet, og de lette lydene fra de afrikanske trommene vil lyse opp dagen din til noe spesielt og vakkert. Spillet har også fantastisk grafikk og animasjoner, og alt ligger til rette for en fantastisk spillopplevelse. Len deg godt tilbake i lenestolen, og drøm deg bort til Afrikas hjerte – med lette og glade afrikanske rytmer som du kan nyte!

Privacy Policy