Beach

Er du nysgjerrig på hva det kan skylles opp fra havet av edelstener og andre verdifulle gjenstander? En slik strand er veldig sjelden. NetEnt har tatt saken i sine egne hender, og laget en spilleautomat hvor du kan samle sammen gjenstander fra havet. Derfor kan vi alle glede oss over at NetEnt har laget dette spillet, som tar oss med på en strand. Spillet kom ut i 2013 og er en veldig populær spilleautomat. Så følg med videre i denne anmeldelsen av Beach.

Om Beach

Spilleautomaten får deg rett og slett til å drømme deg bort til en av de mange strendene som finnes i Middelhavet. Med bølgeskvulp som skyller symbolene opp på stranden, vil det nesten føles som om du er på ferie. NetEnt har her virkelig laget et avslappende spill, som du spesielt vil like om du drømmer om å nyte livets glade dager på stranden. Her er alt lagt til rette for at du skal få en virkelig god spillopplevelse. På spilleautomatens fem hjul, kan det skylles inn symboler fra havets rikdom.

Dette er symboler som sjøstjerner, edelstener, verdifulle steiner med kortstokk-symboler, blekkspruter og krabber for å nevne noe. Videre kan wild-symboler og scatter-symboler skylles opp på land – noe som gir enda mer spenning. Som en bakgrunn kan du nyte synet av en strand i fugleperspektiv, hvor palmene og steinene ligger på hver sin side av stranden. Så legg deg godt til rette i solsengen, med paraplydrinken i hånden, og bestem deg for hvor mye du vil satse av myntverdi og myntstørrelse på spilleautomaten.

Gevinstlinjer og innsatsmuligheter

Dette er en veldig brukervennlig og enkel spilleautomat, som det alltid er med spill fra NetEnt. Dette gjør at du kan lene deg godt tilbake i solsengen, og justere myntverdien og myntstørrelsen nederst på skjermen. Nå som du har bestemt deg for hvor mye du vil satse, kan du justere myntverdien nederst til venstre på skjermen. Denne kan du justere fra 1–10 per mynt.

Videre kan du justere myntstørrelsen fra 0,01 til 1 mynt per gevinstlinje. Dette tar oss videre til gevinstlinjene – her er det 20 gevinstlinjer og fem hjul, fordelt på tre rader. Dette gjør at du har et stort areal på stranden hvor bølgene kan skylle inn gevinster for deg. Det meste du kan vinne er 40 000 mynter. Følg med videre så ser vi litt på symbolene.

Sommerlige symboler

Noe av det som gjør denne spilleautomaten så spennende og kul, er at hjulene spinner ikke, men skylles inn på land. La oss ta en innføring i hva som kan skylles opp på land. De første symbolene er fra kortstokken, henholdsvis i forskjellige stein-utgaver og fra 10–A. Disse er de lavt-betalende gevinstene, og gir deg opptil 125 mynter. De neste symbolene er mer eller mindre høytbetalende.

Det første er symbolet av en østers, som du får 350 for. Videre er det et symbol av en oransje sjøstjerne, som du kan få opptil 500 mynter for. Deretter har du et symbol av et skjell som gir deg opptil 750 mynter. Det neste symbolet er en edelsten i et skjell, som vil gi deg 1 000 mynter. Det beste symbolet er skattkisten som gir deg 2 000 mynter.

Bonusfunksjoner og spesielle symboler

Nå har vi sett på de ordinære symbolene, og nå skal vi se litt mer på de spesielle symbolene som trigger bonusfunksjonene.

Den første ut av de spesielle symbolene er det ene wild-symbolet, og dette er av en krabbe ved siden av et gammelt trestykke. Den vil komme på det første, andre, fjerde og femte hjulet. Den vil erstatte alle symbolene du måtte mangle på hjulene. Scatter-symbolet og det andre wild-symbolet vil den ikke erstatte.

Nå skal vi se på scatter-symbolet, og det er symbolet av en flaskepost. Denne vil gi deg opptil 24 gratisspinn. Da vil det beste wild-symbolet være mer tilgjengelig på hjulene. Du kan i tillegg få flere gratisspinn i én og samme runde. Det er veldig store sjanser for at det beste wild-symbolet vil komme opp i gratisspinn-runden.

Dette tar oss videre til hva det beste wild-symbolet egentlig er. Jo, det er symbolet av en fin liten blekksprut som vil komme på det tredje hjulet. Den vil se seg rundt, og bytte symboler i en radius på to symboler til det beste for deg. Altså vil den finne den beste kombinasjonen for deg, ved at den bruker tentaklene sine til å bytte symbolene.

Sammendrag

Hvis du liker livets glade dager med en paraplydrink i hånden, i søket etter symboler fra havets rikdom, så er dette spillet noe for deg. Beach fra NetEnt er lagt opp til at du skal kunne slappe av og nyte synet av stranden. Samtidig kan du vinne mye penger. For det kan du virkelig på denne spilleautomaten. Det som er bra med spillet, er det enkle og brukervennlige oppsettet.

Videre er det mange morsomme symboler og bonusfunksjoner. NetEnt har her virkelig laget et kult spill, som du vil like om du liker å være på stranden. Alt ligger til rette for en avslappende spillopplevelse. Du kan i tillegg gjøre forskjellige innsatser, noe som gjør at den passer både for små- og storspillere, alt ettersom hvor mye du har å rutte med.

Privacy Policy