Jurassic Park

Møt dinosaurer av ulikt slag på nært hold, som ikke bare gir deg en underholdende og virkelighetsnær opplevelse, men som også gir både myntgevinster og fungerer som ulike bonusfunksjoner på spilleautomaten Jurassic Park. Spilleautomaten kommer fra spillprodusenten Microgaming, og er inspirert av den kjente filmen med samme navn. Filmen ble gitt ut i 1994, mens denne underholdende og spennende spilleautomaten kom ut i 2014. Du møter ulike dinosaurer på nært hold som både inneholder wild-funksjoner, re-spinn og fem ulike gratisspinn-funksjoner å velge mellom.

Om Jurassic Park

Jurassic Park tar deg med inn i parken der de ulike artene av dinosaurer lever. Automaten begynner med et kort filmklipp fra selve filmen, og videre mens du spiller opplever du ulike symboler som inneholder små filmklipp fra selve handlingen i filmen satt sammen med animerte symboler. Grafikken er godt og virkelighetsnært laget, med ulike effekter og lyd fra selve filmen. Spilleautomaten inneholder fem hjul, tre rader og 243 måter å vinne på. Hjulene er gjennomsiktige, slik at du får med deg handlingen som skjer i bakgrunnen.

I basisspillet oppholder du deg i selve jungelen og spinner hjulene mellom frodige tær og palmeblader. Skjermbildet beveger seg sakte mens du spinner, slik at det føles som om du beveger deg inne i jungelen samtidig som du spinner inn gevinster. Når du begynner å spinne i gratisspinn, skifter scenebildet over til ulike andre hendelser i parken. Grafikk, animasjoner og filmklipp satt sammen med lydsporet er fantastisk laget. Du virkelig spiller deg gjennom parken og ulike opplevelser, mens ravnsteinen gir deg fem ulike gratisspinn-funksjoner, og spillets logo fungerer som wild-symbol.

Gevinstlinjer og innsats

Jurassic Park er en klassiker, og spilleautomaten er på mange måter en tradisjonell spilleautomat med fem hjul, tre rader og flere spennende bonusfunksjoner. Samtidig inneholder automaten en unikt god og levende grafikk, og hele 243 måter å vinne på. Det ligger også en høy toppremie på automaten på 95 000 mynter. Myntinnsatsen er fra 1 til 10 mynter, og myntstørrelsen er fra 0,01 til 0,05.

Det er fullt mulig å prøve Jurassic Park i gratisversjon før du begynner å spinne for egne mynter. Spilleautomaten tar seg også godt ut på både mobil og nettbrett, og er enkel å laste ned. Det er en RTP på 97 % på automaten, og den inneholder medium varians. Noe som betyr at casinoet beholder 3 % av alle innsatsene som spillerne gjør.

Brølende symboler

Det er dinosaurer det handler om, men du møter også på kjente karakterer fra selve filmen Jurassic Park på spilleautomaten, blant de ulike symbolene som spinnes fram. Det er fem ulike dinosaurer blant symbolene som lever og beveger seg mens du spinner dem fram. Disse symbolene er de som inneholder den laveste myntverdien, og du trenger tre eller flere like for å vinne symbolets verdi.

Du møter fire av de mest kjente karakterene fra filmen som de høyest betalende symbolene. Når de spinnes fram på spillets hjul er det et lite filmklipp i symbolet fra hver enkelt karakter og deres ulike oppgaver som de hadde i parken. I tillegg er det flere spennende symboler som vil gi deg interessante og levende bonusrunder på automaten som kan øke verdien på gevinstene dine.

Spennende bonusfunksjoner

Det er fem ulike gratisspinn-runder å velge mellom og forskjellige wild-funksjoner.

Når du får tre like symboler av ravnesteinen med myggen inni, får du tilgang til fem ulike gratisspinn-runder. I begynnelsen blir de valgt ut tilfeldig til deg, men etter hvert som du spinner inn flere gratisspinn-runder, kan du selv velge hvilke gratisspinn du satser på. Tre av gratisspinn-funksjonene inneholder et visst antall gratisrunder og ulike wild-funksjoner.

To av gratisspinn-funksjonene inneholder både gratisspinn og multiplikator. Det er mulig å få multiplikator på opptil seks ganger gevinstene dine. I gratisspinn fungerer dinosaurene som stacked-symboler, slik at det er mulig å vinne ganske høye gevinster når disse klister seg sammen. Det er også ulike wild-funksjoner i hver av de fem gratisspinn-funksjonene.

Det er et eget wild-symbol på Jurassic Park som er joker blant symbolene. Spillets logo kan erstatte andre symboler for å gi deg vinnende kombinasjoner. Dette symbolet er også stacked-symbol i basisspillet, og kan gi deg vinnende kombinasjoner på egenhånd. T-rex kan aktivere funksjonen Alert Mode som garanterer deg vinnende kombinasjoner, og det er mulig å aktivere opptil 35 wild-symboler.

Sammendrag

Jurassic Park er en spennende spilleautomat som er inspirert av filmen med samme navn. Det er flere ulike effekter fra selve filmen, slik at du får en virkelighetsnær opplevelse av å befinne deg ute i parken sammen med de ulike dinosaurene mens du spiller. Det er spilleverandøren Microgaming som tar deg med ut på et unikt møte med dinosaurer og underholdende bonusfunksjoner.

Grafikken er fantastisk laget med ulike filmklipp fra selve filmen, flere animerte symboler og et virkningsfullt lydspor. Mens du spiller beveger skjermbildet seg, slik at det oppleves som å være ute i jungelen. Det er flere gode bonusfunksjoner som fem forskjellige gratisspinn-runder, wild-symbol som fungerer som joker, multiplikator og stacked-symboler. Du begir deg ut på et spennende eventyr når du begynner å spinne fram dinosaurer på Jurassic Park.

Privacy Policy