Fisticuffs

Dersom du fascineres av boksing, humor og herremenn, eller kanskje bare har interesse for historie, da er spilleautomaten Fisticuffs fra NetEnt sannsynligvis midt i blinken for deg. NetEnt har nemlig laget et helt spesielt spill som tar oss med til en boksering på begynnelsen av 1900-tallet. Du kan glede deg over dette fantastiske spillet fra NetEnt om du er en boksefanatiker og har humoristisk sans. Fisticuffs gir oss i hvert fall et lite hint om hvordan det føltes ut på denne tiden, med en musikkbakgrunn bestående av klassiske toner. I tillegg til symboler fra denne perioden, vil det føles ut som du er på en basar på det tidlige 1900-tallet.

Det er med andre ord lagt opp til en fantastisk spillopplevelse, hvor du kan hengi deg til symboler som for eksempel to boksere i forskjellige utgaver – en smal og en rund bokser. Det hele kan ende i en boksekamp om du er heldig å få de to bokserne opp mot hverandre på hjulene. Det er også symboler som skal gjenspeile en treningsøkt/bokseringen fra det tidlige 1900-tallet. NetEnt serverer oss nemlig et humoristisk boksetema, fra den tiden da boksing primært var en sport forbeholdt herremenn. Med Fisticuffs kan du bli heldig om du får de to bokserne til kamp. Da kan det nemlig hende du vinner store gevinster!

  • Produsert av NetEnt
  • Tema: Boksing
  • Humoristisk grafikk
  • Mulighet for store gevinster underveis

Tema og tekniske detaljer

NetEnt er godt kjent for å lage gode og brukervennlige spilleautomater, og Fisticuffs er intet unntak. Oppsettet er også veldig enkelt og greit. Det første du må gjøre for å spille på denne spilleautomaten, er å bestemme deg for hvor mye du vil satse. Det gjør du ved å justere myntverdien nederst til venstre på skjermen. Myntverdien kan du justere fra 1–10 mynter, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 1 mynt. Myntstørrelsen vil du bestemme nederst til høyre på skjermen. Når du vet alt dette, er det greit å vite hvor mange gevinstlinjer det er på spilleautomaten: den har ti gevinstlinjer. Spillet har også fem hjul og disse er fordelt på tre rader.

Det betyr at spillet passer både for små- og storspillere, og du kan satse 100 mynter per spinn. Dette tar oss videre til de forskjellige symbolene i boksespillet. Det som gjør spillet så unikt, er at det ikke har de vanlige symbolene fra kortstokken (som lavt-betalende symboler). Derimot har den lavt-betalende symboler, som en balje med et håndkle. Deretter er det et symbol av en boksesko. Så har du et symbol av en trestol. Det neste symbolet ut er av en ringebjelle. Spilleautomaten har også tre høytbetalende symboler, som henholdsvis er av to røde boksehansker, en gyllen pokal og et gullbelte. Dette er symboler som er høytbetalende, og som vil gi deg store gevinster.

Humoristiske bonusfunksjoner

Fisticuffs har mange spesielle symboler som kan hjelpe deg på veien mot de store gevinstene. Den første er av wild-symbolet, og den er rød med stjerner rundt seg. Denne vil også kunne komme som stacked wild-symbol på det første og femte hjulet. Den vil også kunne komme som vanlig wild-symbol, på de andre hjulene. Dette er det ene bonussymbolet, og vil trigge de spesielle bonusfunksjonene. Det neste symbolet ut er symbolet av den runde bokseren. Han er flintskallet og vil fungere som et symbol som aktiverer en boksekamp. Dette symbolet kan dette ned på hjulet, og gjøre at du erstatter de andre symbolene. Det andre symbolet er av den spinkle bokseren. I samarbeid med den runde bokseren vil han trigge en boksekamp.

Den runde bokseren vil fungere som et diagonalt wild-symbol. Det kan ende i en boksekamp mellom disse, om den tjukke bokseren detter ned på hjulet ved siden av den tynne bokseren. Dette blir en boksekamp mellom disse to bokserne, og den som taper vil bli flyttet opptil to symboler til siden. Da vil det symbolet som taper, erstatte to mulige symboler. Dette er den beste bonusfunksjonen i spillet, og den du burde håpe på å få på hjulene. For dette kan bli en ganske innkasserende bonusfunksjon for deg. Så la oss se litt videre på hva fordelene er ved å spille dette spillet. For det er det mange av på spilleautomaten Fisticuffs. Test den gjerne ut som en demoversjon først, hvis det er ønskelig.

Fordeler

  • Mange kule symboler
  • En morsom og annerledes bonusfunksjon
  • Relativt høy RTP

Ulemper

  • Det er kanskje et uinteressant tema for mange
  • Litt forutsigbart oppsett

Konklusjon

Dette spillet vil du like om du har boksing som favorittsport. Du vil også kunne like dette spillet om du har litt historieinteresse. Spillet relaterer seg selvfølgelig til spillere som har lyst på store gevinster også. Du vil absolutt like det om du liker en enkel og brukervennlig spilleautomat, for akkurat det er nemlig Fisticuffs. Her er alt lagt til rette for at du skal ha en fin spillopplevelse, med store muligheter for å vinne store gevinster. Det er helt opp til deg hvor mye du vil satse, og innsatsmulighetene er store. Det er også veldig mange muligheter til å vinne store gevinster om du får de rette kombinasjonene på hjulene. Gjør deg klar for en virkelig flott spilleautomat.

Privacy Policy